Nettilasku.fi – hinnasto

Nettilasku.fi

Nettilasku kasvaa yrityksesi mukana

Saat yrityksesi tarpeita vastaavat ominaisuudet: laskujen lähetys ja vastaanotto, palkkojen ja laskujen maksu, automatisoitu kirjanpito, kirjanpitäjäsi pääsee myös Nettilaskuun.

Kokeile 14 päivää ilmaiseksi ja sitoumuksetta. Koekäytön aikana on kirjanpitoa lukuun ottamatta kaikki ominaisuudet käytössäsi.

Free

Vähäiseen laskuttamiseen

0€

PER KK

 • Käyttäjät 1 kpl *

  Ylittävät 9 €/kpl/kk
 • Myyntilaskujen lähetys 12 kpl/v *

  Ylittävät 4 €/kpl
 • EpicSign-allekirjoituspalvelu *

  200 kpl/vuosi, ylittävät 0,95 €/kpl

Pro

Ammattilaisen laskutusohjelma

19€

PER KK

 • Käyttäjät 2 kpl *

  Ylittävät 9 €/kpl/kk
 • Myyntilaskujen lähetys 100 kpl/kk *

  Ylittävät 1 €/kpl
 • Pankkiyhteydet (automaattinen myyntireskontra)

  Myyntireskontra pankkiyhteydellä sisältää tiliotteiden ja viitesuoritusten haun joka päivä. Pankkiyhteyksien kytkentä 15 €/kpl.
 • Sähköposti- ja chat-tuki

 • EpicSign-allekirjoituspalvelu *

  200 kpl/vuosi, ylittävät 0,95 €/kpl

Plus

Taloushallinto

40€

PER KK

 • Käyttäjät 2 kpl *

  Ylittävät 9 €/kpl/kk
 • Myyntilaskujen lähetys, Rajaton

 • Pankkiyhteydet (myös maksaminen)

  Myyntireskontra pankkiyhteydellä sisältää tiliotteiden ja viitesuoritusten haun joka päivä. Pankkiyhteyksien kytkentä 15 €/kpl. Maksaminen pankkiyhteyksillä sisältää ostolaskujen ja palkkojen maksamisen (vaatii palkanlaskennan).
 • Laskujen vastaanotto

 • Puhelin-, sähköposti- ja chat-tuki

 • EpicSign-allekirjoituspalvelu *

  200 kpl/vuosi, ylittävät 0,95 €/kpl

Suosituin

Gold

Taloushallinto sis. kirjanpidon

59€

PER KK

 • Käyttäjät 2 kpl *

  Ylittävät 9 €/kpl/kk
 • Myyntilaskujen lähetys, Rajaton

 • Pankkiyhteydet (myös maksaminen)

  Myyntireskontra pankkiyhteydellä sisältää tiliotteiden ja viitesuoritusten haun joka päivä. Pankkiyhteyksien kytkentä 15 €/kpl. Maksaminen pankkiyhteyksillä sisältää ostolaskujen ja palkkojen maksamisen (vaatii palkanlaskennan).
 • Laskujen vastaanotto

 • Puhelin-, sähköposti- ja chat-tuki

 • EpicSign-allekirjoituspalvelu *

  200 kpl/vuosi, ylittävät 0,95 €/kpl
 • Automaattinen kirjanpito *

  Kirjanpito muodostuu ohjelmaa käyttäessä automaattisesti. Sisältää: päiväkirja, pääkirja, tuloslaskelma, tase, tase-erittely, muistiotositteet, lyhyt/virallinen tuloslaskelma & tase, ALV-ilmoitukset automaattisesti verottajalle.

Kuuluu kaikkiin paketteihin:
Ohjekirjasto
Ajastetut laskut
Tekstiviestimuistutukset 0,15 €/kpl
Laskun lähettäminen sähköpostitse
Laskun lähettäminen palvelumme sisäisenä verkkolaskuna
Laskun lähettäminen itse tulostaen ja postittaen
Manuaalinen myyntireskontra
Sisäisten ostolaskujen vastaanotto
Ostolaskun syöttäminen itse palveluumme
Saapuneet dokumentit

Kuuluu kaikkiin kuukausimaksullisiin paketteihin:
Tuoterekisteri
Luottotietopalvelut, Maksuhäiriökyselyt 2,8 €/kpl, Pikaluottosuositus 9 €/kpl, Pikaluottosuositus Plus 15 €/kpl, Rating Alfa 35 €/kpl
Nettilasku.fi-mobiilisovellus (Android, iPhone), ostolasku tai kuitti 0,1 €/kpl
Aputoiminimet
Asiakkuudenhallinta (CRM)
Perintä (Intrum)

Kuuluu Plus- ja Gold-paketteihin:
Laskurahoitus (Intrum)

Yleiskuvaus

Nettilasku.fi tarjoaa kattavat ja joustavat taloushallinnon palvelut, jotka tukevat yrityksesi kasvua ja tehostavat taloushallintoa. Palvelumme skaalautuvat yrityksesi tarpeiden mukaan, ja voit valita sopivan paketin laajasta valikoimastamme. Olitpa vasta aloittamassa liiketoimintaasi tai tarvitset kehittyneempiä taloushallinnon ratkaisuja, Nettilasku.fi:stä löydät tarpeisiisi sopivan palvelun.

Tuotepakettien yksityiskohdat

Free:
Free-paketti on täydellinen pienimuotoiseen laskutukseen ja palvelun testaamiseen. Tämä paketti tarjoaa perustoiminnot, joiden avulla voit lähettää 12 myyntilaskua vuodessa ilman kustannuksia. Ylimenevät laskut maksavat 4 €/kpl. Free-paketti on erinomainen tapa tutustua Nettilaskun palveluihin ilman taloudellista sitoutumista. Lisäksi käyttäjien lisääminen maksaa vain 9 €/kk per käyttäjä, mikä tekee tästä paketista joustavan ja kustannustehokkaan ratkaisun pienyrityksille ja freelancereille.

Pro:
Pro-paketti on suunniteltu ammattilaisille, jotka tarvitsevat tehokasta laskutusta ja taloushallintoa. Tämä paketti sisältää 100 myyntilaskua kuukaudessa, ja ylimenevät laskut maksavat 1 €/kpl. Pro-paketti tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia, kuten pankkiyhteydet automaattiseen myyntireskontraan ja kattavan sähköposti- sekä chat-tuen. Voit automatisoida monia taloushallinnon tehtäviä, mikä vapauttaa aikaa liiketoiminnan muihin osa-alueisiin keskittymiselle.

Plus:
Plus-paketti tarjoaa kattavan taloushallintoratkaisun, joka sopii erityisesti kasvaville yrityksille. Tämä paketti mahdollistaa rajattoman myyntilaskujen lähetyksen ja laskujen vastaanoton. Voit myös maksaa ostolaskuja ja palkkoja pankkiyhteyksien avulla, mikä tekee taloushallinnosta sujuvaa ja tehokasta. Plus-paketti sisältää puhelin-, sähköposti- ja chat-tuen, joten saat apua aina tarpeen vaatiessa. Lisäksi voit hyödyntää laajoja luottotietopalveluita ja perintäpalveluita, jotka auttavat hallitsemaan asiakasriskejä paremmin.

Gold:
Gold-paketti on täydellinen taloushallintopaketti, joka sisältää automaattisen kirjanpidon. Tämä paketti mahdollistaa rajattoman myyntilaskujen lähetyksen, laskujen vastaanoton ja maksamisen pankkiyhteyksien avulla. Gold-paketti sisältää kaiken Plus-paketin lisäksi automaattisen kirjanpidon, joka kattaa päiväkirjan, pääkirjan, tuloslaskelman ja taseen. Tämä tekee taloushallinnosta entistäkin helpompaa ja vaivattomampaa, sillä voit keskittyä liiketoimintasi kehittämiseen ilman huolta kirjanpidon yksityiskohdista.

Ominaisuudet - kaikkiin paketteihin kuuluvat

Ohjekirjasto: Tarjoaa kattavat ohjeet ja vinkit palvelun käyttöön, jotta voit hyödyntää kaikkia ominaisuuksia tehokkaasti.
Ajastetut laskut: Voit automatisoida laskujen lähetyksen, mikä säästää aikaa ja varmistaa, että laskut lähtevät ajallaan.
Tekstiviestimuistutukset (0,15 €/kpl): Muistuttavat asiakkaita erääntyvistä laskuista ja vähentävät maksujen myöhästymisiä.
Sähköpostilaskutus: Nopea ja ekologinen tapa lähettää laskuja suoraan asiakkaiden sähköpostiin.
Sisäinen verkkolaskutus: Mahdollistaa laskujen lähettämisen suoraan järjestelmästä, mikä nopeuttaa laskutusta ja vähentää virheitä.
Manuaalinen myyntireskontra: Seuraa maksutilannetta ja lähetä maksumuistutuksia tarvittaessa, jotta saat maksut ajoissa.

Asiakaspalvelu ja tuki

Tarjoamme kattavaa asiakastukea kaikille käyttäjillemme. Pro-paketista alkaen saat sähköposti- ja chat-tuen, ja Plus-paketista ylöspäin myös puhelintuen. Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa kysymyksissä ja ongelmissa, jotta voit keskittyä liiketoimintaasi. Ammattitaitoinen tukitiimimme on aina valmiina auttamaan sinua, olipa kyseessä tekninen ongelma tai kysymys palvelun käytöstä.

Miten aloittaa

Rekisteröidy ja kokeile palvelua ilmaiseksi 14 päivän ajan sitoumuksetta. Koekäytön aikana saat käyttöösi kaikki ominaisuudet, paitsi kirjanpidon. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden testata palvelua ja nähdä, miten se voi tehostaa yrityksesi taloushallintoa. Koekäyttöjakson jälkeen voit valita sopivan paketin yrityksesi tarpeiden mukaan ja jatkaa palvelun käyttöä saumattomasti.

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää, ole yhteydessä myyntiimme tai asiakastukeemme sähköpostitse tuki@nettilasku.fi tai soittamalla numeroon 029 1700 440. Asiantunteva henkilökuntamme on valmiina auttamaan sinua kaikissa taloushallintoon liittyvissä asioissa. Voit myös vierailla toimistollamme saadaksesi henkilökohtaista palvelua ja neuvoja.

Käyttäjäkokemukset

Asiakkaamme arvostavat Nettilaskun helppokäyttöisyyttä ja monipuolisia ominaisuuksia. “Nettilasku on helpottanut laskutustamme merkittävästi ja säästänyt aikaa,” sanoo yksi tyytyväinen asiakas. Toisen asiakkaan mukaan “Nettilasku on ollut korvaamaton apu taloushallinnossamme.” Monet asiakkaat ovat huomanneet, että Nettilasku parantaa kassavirran hallintaa ja vähentää hallinnollista työtä, mikä antaa enemmän aikaa keskittyä liiketoiminnan kasvattamiseen.

Nettilasku.fi

Yleisiä kysymyksiä

Mitä tapahtuu, jos ylittää laskurajan?

Laskujen lähetys onnistuu edelleen, mutta ylimenevistä laskuista veloitetaan paketin mukainen lisämaksu. Tämä varmistaa, että voit jatkaa laskutusta keskeytyksettä, vaikka liiketoimintasi kasvaisi odotettua nopeammin.

Voinko vaihtaa pakettia myöhemmin?

Kyllä, voit päivittää tai alentaa pakettiasi milloin tahansa yrityksesi tarpeiden mukaan. Nettilasku tarjoaa joustavat vaihtoehdot, joiden avulla voit muuttaa palvelua liiketoimintasi kasvaessa tai muuttuessa.

Onko palvelussa piilokuluja?

Ei, kaikki kustannukset on selkeästi esitetty hinnastossamme. Mahdolliset lisäpalvelut, kuten tekstiviestimuistutukset, ovat hinnoiteltu erikseen ja näkyvät selkeästi laskutuksessa. Näin voit olla varma, että saat täsmälleen sen, mistä maksat, ilman yllätyksiä.

Kuinka nopeasti voin aloittaa palvelun käytön?

Rekisteröitymisen jälkeen voit aloittaa palvelun käytön välittömästi. Prosessi on suunniteltu nopeaksi ja käyttäjäystävälliseksi, joten voit aloittaa laskutuksen ja taloushallinnon saman tien.

Tarjoaako Nettilasku koulutusta palvelun käyttöön?

Kyllä, tarjoamme kattavan ohjekirjaston ja asiakastuen, jotka auttavat sinua ja tiimiäsi hyödyntämään Nettilaskun kaikkia ominaisuuksia tehokkaasti.

Olemme markkinoiden ketterin taloushallinto-ohjelmisto

Epic Invoicing Oy on nuori ja nopeasti kasvava, täysin suomalainen ohjelmistoyritys, joka tuottaa ja kehittää helppokäyttöistä kirjanpito-, laskutus- ja taloushallinto-ohjelmistoa, Nettilasku.fi-palvelua.

Nettilasku.fi-palvelu on suunniteltu pienten yritysten tarpeisiin. Palvelu on helppo ottaa käyttöön suoraan netissä 24/7. Laskun tekeminen ei vaadi koulutuksia ja tuotteemme sopivat jokaisen pienyrittäjän budjettiin.

Blogi ja resurssit

Tutustu myös blogiimme, josta löydät hyödyllisiä vinkkejä ja ajankohtaisia artikkeleita taloushallinnosta, laskutuksesta ja yrittäjyydestä. Blogimme tarjoaa arvokasta tietoa, joka auttaa sinua pitämään yrityksesi talouden hallinnassa ja kehittämään liiketoimintaasi entistä menestyksekkäämmin. Artikkeleissamme käsitellään muun muassa parhaat käytännöt laskutuksessa, verovinkkejä pienyrittäjille, ja tapoja tehostaa kassavirran hallintaa. Lisäksi tarjoamme oppaita ohjelmiston tehokkaaseen käyttöön, jotta voit hyödyntää kaikkia sen ominaisuuksia täysimääräisesti.

Asiakaspalvelu

Nettilasku.fi:n asiakaspalvelu on täällä sinua varten. Tarjoamme tukea sähköpostitse, puhelimitse ja chatin kautta, joten voit valita itsellesi sopivimman kanavan. Asiakaspalvelumme on saatavilla arkisin klo 8-17, ja pyrimme vastaamaan kaikkiin kysymyksiin mahdollisimman nopeasti. Lisäksi voit tutustua ohjekirjastoomme, joka sisältää vastauksia yleisimpiin kysymyksiin ja yksityiskohtaisia ohjeita ohjelmiston käyttöön.

Päivitykset ja uudet ominaisuudet

Pidämme ohjelmistomme ajan tasalla ja lisäämme jatkuvasti uusia ominaisuuksia vastaamaan käyttäjiemme tarpeita. Päivityksistä tiedotetaan säännöllisesti, ja käyttäjämme voivat esittää toiveita uusista toiminnallisuuksista. Haluamme varmistaa, että Nettilasku.fi tarjoaa parhaan mahdollisen kokemuksen ja täyttää kaikki taloushallinnon vaatimukset.

Turvallisuus ja tietosuoja

Nettilasku.fi:ssä tietoturva ja tietosuoja ovat ensisijaisia. Käytämme alan parhaita käytäntöjä ja teknologioita varmistaaksemme, että tietosi ovat turvassa. Kaikki tiedot salataan ja varmuuskopioidaan säännöllisesti, jotta voit olla varma tietojesi turvallisuudesta. Lisäksi noudatamme GDPR-asetuksia ja muita tietosuojasäännöksiä, joten voit luottaa siihen, että tietosi käsitellään vastuullisesti.

Hinnat ja maksuehdot

Kaikki paketit ovat hinnoiteltu selkeästi ja läpinäkyvästi, ilman piilokuluja. Voit valita kuukausi- tai vuosilaskutuksen, ja tarjolla on joustavia maksutapoja, kuten luottokortti ja verkkopankkimaksu. Tarjoamme myös räätälöityjä ratkaisuja suurille yrityksille ja organisaatioille, joten ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi, niin räätälöimme sinulle sopivan paketin.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä useiden luotettavien kumppanien kanssa tarjotaksemme kattavia taloushallinnon ratkaisuja. Yhteistyökumppanimme tarjoavat muun muassa laskurahoitusta, perintäpalveluja ja muita taloushallinnon tukipalveluja, jotka täydentävät Nettilasku.fi:n tarjontaa. Yhteistyön avulla voimme tarjota sinulle kokonaisvaltaisen ja saumattoman taloushallintokokemuksen.

Tietoa meistä

Nettilasku.fi on suomalainen yritys, joka on sitoutunut tarjoamaan laadukkaita taloushallinnon palveluja kaikenkokoisille yrityksille. Olemme toimineet alalla jo vuosia ja ymmärrämme suomalaisten yritysten tarpeet ja haasteet. Tiimimme koostuu kokeneista taloushallinnon ammattilaisista, jotka ovat valmiina auttamaan sinua kaikissa taloushallinnon kysymyksissä.

Ota yhteyttä

Haluamme kuulla sinusta! Jos sinulla on kysyttävää, palautetta tai ehdotuksia, ota rohkeasti yhteyttä. Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen tuki@nettilasku.fi tai soittaa numeroon 029 1700 440. Voit myös vierailla toimistollamme ja tavata asiantuntijamme henkilökohtaisesti. Olemme täällä auttamassa sinua menestymään.