Luottotietohaku Nettilaskussa

  • Nettilaskun ja Intrumin yhteistyön ansiosta luottotietojen tarkastus sujuu nopeasti ja helposti

  • Maksuhäiriökyselyt, Pikaluottosuositus, Pikaluottosuositus Plus, Rating Alfa

Nettilasku.fi

Luottotietohaku

Luottotietohaku – ennakointi on parasta riskienhallintaa

Asiakkaiden, mutta myös uusien yhteistyökumppaneiden taustat kannattaa tutkia. Luottotietotarkastuksilla varmistat kassankierron, minimoit luottokauppaan liittyviä riskejä sekä kohdennat myyntiä oikein.

Intrumin luottotietopalvelu hyödyntää vahvasti omaa maksuviiverekisteriään, joka sisältää kaikki Intrumin yritysperinnän laskut. Maksuviiveet ennakoivat taloudellisen tilanteen ja maksutavan muutoksia ja niiden avulla nähdään riskit huomattavasti aikaisemmin kuin tilinpäätöksestä tai maksuhäiriömerkinnöistä.Nettilasku.fi-laskutuspalvelusta saat käyttöösi raportteja ja luottosuosituksia erilaisiin tarpeisiin ja tilanteisiin. Yritysten luottotiedot tarkastat kätevästi valmiiksi paketoiduilla luottosuosituksilla. Johtava suomalainen luotonhallinnan asiantuntija Intrum toimii nettilaskun kumppanina ja nettilasku noutaa suositukset suoraan Intrumin järjestelmistä.

Luottosuositukset

Pikaluottosuositus

Yrityksen maksutavan tarkistat nopeasti automaattisella Pikaluottosuosituksella. Pikaluottosuositus näyttää yksityiskohtaisesti yrityksen maksuviiveet sekä maksuhäiriömerkinnät. Saat kokonaiskuvan yrityksen maksukyvystä ja tiedät kannattaako kyseiselle asiakkaalle myydä laskulla vai tulisiko harkita muita maksutapoja. Palvelu tarkistaa myös, että yrityksen perustiedot ja rekisteritiedot ovat kunnossa. Vastaukseksi saat suosituksen luotonantoon, joka on Hyväksytty, Vakuus tai Käteinen.

Pikaluottosuositus Plus

Pikaluottosuositus Plus on kattava yrityksen luottokelpoisuuden tarkistus. Suosituksella saat kokonaisvaltaisen kuvan yrityksen maksukyvystä sekä taloudellisesta tilanteesta. Suosituksen pohjalta voit tehdä merkittäväänkin luotonantoon turvallisen luottopäätöksen.

Palvelu sisältää:

  • Luottoluokitus (AAA, AA, A, B, C)
  • Enimmäisluottorajasuositus
  • Intrum maksuviiverekisterin maksuviiveet sekä julkiset maksuhäiriömerkinnät
  • Perustiedot, rekisteritiedot, vastuuhenkilöt, nimenkirjoitusoikeuden, sekä tiivistelmän tilinpäätöksestä

Yrityksen maksuhäiriöt -raportti

Yrityksen maksuhäiriöt -raportista selviävät kohdeyrityksen mahdolliset maksuhäiriömerkinnät ja muut julkiset merkinnät. Maksuhäiriöistä ja muista julkisista merkinnöistä näkyvät niiden tyyppi, päivämäärä, summa ja velkoja.

Tutustu myös Nettilaskun ja Intrumin muihin yhteistyömuotoihin  

› Laskurahoitus

› Perintä

Tutustu vielä Intrumin ja Nettilaskun yhteistyöhön syvällisesti Intrumin kirjoittamassa artikkelissa

Siirry artikkeliin