Ominaisuudet

Nettilasku.fi

Kaikki taloushallintoon liittyvä yhdellä järjestelmällä

Invoice

Myyntilaskut

Luo ja lähetä ammattimaisia laskuja välittömästi mm. verkkolaskuna, e-laskuna, paperilaskuna ja sähköpostitse. Helppokäyttöinen laskutusohjelmamme automatisoi laskutusprosessisi, säästäen aikaa ja vaivaa. Hyödynnä ilmainen laskutusohjelma vaihtoehtomme kokeillaksesi palveluitamme ilman sitoumuksia.

Ostolaskut

Ostolaskut

Hallitse saapuvia laskuja tehokkaasti. Automaattiset hyväksyntäprosessit ja integraatiot tärkeimpien pankkipalveluiden kanssa takaavat, että maksusi ovat aina ajan tasalla. Voit vastaanottaa kaikki laskusi välittömästi ilman kytkentämaksuja usealla eri tavalla: sähköpostilla, Nettilasku.fi:n sisäisenä sekä edullisesti verkkolaskuna ja paperilaskuna.

Pankkiyhteydet

Pankkiyhteydet

Palvelumme avulla voit maksaa yrityksesi laskut helposti ja nopeasti. Järjestelmämme integroituu suoraan yrityksesi pankkitilien kanssa, mikä mahdollistaa laskujen maksamisen muutamalla klikkauksella. Kun lähettämäsi laskut on vastaanotettu ja maksettu, järjestelmämme merkitsee ne automaattisesti maksetuiksi päivittäin. Tämä automaatio säästää arvokasta aikaasi ja vähentää virheitä, joita manuaalisessa käsittelyssä saattaa syntyä.

Tuntikirjaus

Tuntikirjaus

Tuntikirjaus on tehokkaasti automatisoitu osa Nettilasku.fi-palvelua, joka sallii työnantajan siirtää kaikki tuntikirjaukset palkanmaksujärjestelmään helposti yhdellä napin painalluksella. Tämä automatisoitu prosessi säästää merkittävästi aikaa, poistaa manuaalisen syöttämisen tarpeen ja vähentää virheiden mahdollisuutta. Käyttäjäystävällinen toiminto varmistaa, että palkanmaksu on paitsi nopeaa myös tarkkaa, mikä tehostaa yrityksen taloushallintoa ja parantaa työntekijöiden tyytyväisyyttä.

Projektinhallinta

Projektinhallinta

Projektinhallinta on nyt entistä tehokkaampi ja käyttäjäystävällisempi osa Nettilasku.fi-palvelua. Kokeile projektinhallintaa ilmaiseksi ja huomaa, miten se helpottaa arkeasi. Tämä yksinkertainen ja tehokas ratkaisu on suunniteltu erityisesti yrityksesi projektien hallintaan, tarjoten työkalut projektien suunnitteluun, seurantaan ja raportointiin. Ilmainen kokeilu antaa sinulle mahdollisuuden testata palvelun toimivuutta ja nähdä, kuinka se voi parantaa projektien tehokkuutta ja tehostaa tiimisi työskentelyä ilman taloudellista riskiä.

Palkanlaskenta

Palkanlaskenta

Palkanlaskentapalvelumme Nettilasku.fi:ssä tekee työntekijöidesi palkanmaksusta vaivatonta ja varmistaa, että kaikki lakisääteiset vaatimukset sekä veroasiat käsitellään oikein ja tehokkaasti. Palvelumme automatisoi palkanlaskennan prosessit, vähentäen tarvetta ylimääräiselle paperityölle ja manuaalisille toimenpiteille. Tämä ei ainoastaan säästä aikaa, vaan myös minimoi virheiden mahdollisuuden, varmistaen että jokainen palkkatapahtuma on tarkka ja täyttää kaikki viranomaisten vaatimukset. Käyttäjäystävällinen alustamme tarjoaa helpon tavan hoitaa palkanlaskenta, jotta voit keskittyä yrityksesi muihin tärkeisiin toimintoihin.

Raportointi

Raportointi

Raportointiominaisuutemme Nettilasku.fi-palvelussa tarjoaa mahdollisuuden tulostaa erilaisia raportteja sekä omaan käyttöösi että välitettäväksi tilitoimistoon. Tämä sisältää laskutuksen kuukausi- ja vuosiraportit, jotka tarjoavat kattavan yleiskatsauksen yrityksesi taloudellisesta toiminnasta. Raportit auttavat sinua seuraamaan ja analysoimaan laskutusdataa, mikä on arvokasta tietoa päätöksenteon ja strategisen suunnittelun tueksi. Niiden avulla voit myös varmistaa, että kaikki taloushallinnon prosessit ovat läpinäkyviä ja helposti seurattavia, mikä tekee yhteistyön tilitoimiston kanssa sujuvammaksi ja tehokkaammaksi.

Ajastus

Ajastetut myynti- ja ostolaskut

Nettilasku.fi-palvelussa voit hyödyntää ajastettujen laskujen toimintoa, joka mahdollistaa laskujen ajastamisen laskutettavaksi tiettyinä päivinä. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen vuokralaskutuksessa ja projektilaskutuksessa, jossa laskutetaan projekti vaiheittain. Ajastamalla laskut etukäteen voit varmistaa, että laskut lähetetään asiakkaille juuri oikeaan aikaan, mikä parantaa kassavirran hallintaa ja minimoi viivästyneiden maksujen riskiä. Tämä automatisoitu prosessi säästää myös arvokasta aikaa ja tehostaa laskutusprosesseja, tekee niistä virheettömämpiä ja vähentää manuaalista työtä.

E-laskutus

E-laskutus

Siirry paperi- tai Excel-laskuista sähköisiin laskuihin sujuvasti käyttämällä meidän verkkolaskutusratkaisuamme. Paperinen lasku helposti unohtuu pöydälle muiden laskujen sekaan. E-lasku ei ainoastaan nopeuta maksuprosessiasi, vaan myös vähentää yrityksesi ekologista jalanjälkeä. Verkkolaskutus mahdollistaa laskujen lähettämisen ja vastaanottamisen sähköisessä muodossa, mikä tekee koko laskutusprosessista nopeamman, tehokkaamman ja ympäristöystävällisemmän. Tämän modernin ratkaisun avulla voit parantaa kassavirtaasi ja hallita maksuja reaaliajassa, samalla vähentäen paperin kulutusta ja edistäen kestävämpiä liiketoimintakäytäntöjä.

Ostotilaukset

Ostotilaukset

Nettilasku.fi tarjoaa tehokkaan ja helppokäyttöisen työkalun ostotilausten hallintaan. Tämä järjestelmä mahdollistaa sinun hallita ostotilauksiasi vaivattomasti ja varmistaa, että budjetoitu summa pysyy täysin hallinnassasi. Tämän työkalun avulla voit luoda, seurata ja hallinnoida kaikkia ostotilauksia keskitetysti, mikä tehostaa ostojesi suunnittelua ja toteutusta. Se auttaa myös varmistamaan, että yrityksesi menot eivät ylitä asetettuja budjetteja, ja tarjoaa selkeyttä ja läpinäkyvyyttä koko ostoprosessiin. Näin voit keskittyä yrityksesi tärkeimpiin toimintoihin tietäen, että taloudelliset resurssisi ovat hyvin hallinnassa.

Sähköinen allekirjoitus ja dokumenttien hallinta

Sähköinen allekirjoitus ja Dokumenttien hallinta

Nettilasku.fi:n Epic Sign -palvelu tarjoaa mahdollisuuden allekirjoittaa yrityksesi sopimukset sähköisesti ilmaiseksi, luotettavasti ja turvallisesti verkkopankkitunnuksilla vahvistettuna. Tämä sähköinen allekirjoitus on yhtä pätevä kuin perinteisesti kynällä allekirjoitettu. Lisäksi kaikki yrityksen dokumentit voidaan varastoida ja hallinnoida turvallisesti Nettilaskun pilvipalvelussa. Tämä tarjoaa helpon ja tehokkaan tavan säilyttää, järjestellä ja käsitellä tärkeitä asiakirjoja missä tahansa, milloin tahansa, varmistaen samalla niiden korkean turvallisuustason ja saatavuuden.

Tuoterekisteri

Tuoterekisteri

Nettilasku.fi:n laskutusohjelman tuoterekisteri mahdollistaa yrityksesi koko tuotevalikoiman lisäämisen ja hallinnan. Voit lisätä yksittäisiä tuotteita tai muokata niitä manuaalisesti yksinkertaisesti ja tehokkaasti. Jos sinulla on laaja tuotevalikoima, voit hyödyntää ohjelman tuontitoimintoa, joka tekee ison tuoterekisterin lisäämisestä erittäin helppoa. Tämä tuontitoiminto mahdollistaa tuotevalikoiman massalisäyksen suoraan CSV-tiedostosta, mikä säästää aikaa ja vaivaa, kun sinun ei tarvitse syöttää suurta määrää tuotetietoja yksitellen. Tämä järjestelmä tekee tuotehallinnasta nopeaa, tarkkaa ja tehokasta, parantaen samalla päivittäistä toimintaa ja asiakaspalvelua.

Varastohallinta ja kassajärjestelmä

Varastonhallinta ja kassajärjestelmä

Varastonhallinta- ja kassajärjestelmässämme näet tiedot kassakuiteista, varastotapahtumista, saapuvista tavaroista, tavarantoimittajista ja itse varastoista, mikä helpottaa varaston ja kassatoimintojen hallintaa. Ohjelma tarjoaa myös PDF-hintalappujen luonnin, kassamyyjien tietojen hallinnan ja varastosaldojen korjauksen. Lisäksi voit nauttia myyntilogien, menekkiraporttien ja tilitysraporttien tarjoamasta yksityiskohtaisesta näkymästä myyntiin ja tuotteiden kysyntään.

Kuormituskalenteri

Kuormituskalenteri

Kuormituskalenterimme tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet projektien ja muiden kuormitusten, kuten koulutusten ja lomien, hallintaan työntekijöille. Voit lisätä projekteja, joita kutsutaan myös tarjouksiksi, suoraan Myynti/Tarjoukset-sivulta. Tarjousten lisääminen kuormituskalenteriin on tehty erittäin käyttäjäystävälliseksi: valitse kalenterista työntekijän kohdalta ne päivät, jolloin haluat tarjouksen kuormittavan, ja lisää tarjous helposti avautuvan ponnahdusikkunan kautta. Tämä järjestelmä mahdollistaa tehokkaan työnjaon ja resurssien hallinnan, mikä auttaa pitämään työntekijöiden kuormituksen tasapainossa ja edistää sujuvaa työnkulkua.

Kirjanpito

Kirjanpito

Tarjoamme täydelliset kirjanpitopalvelut mikroyrityksellesi, jotka kattavat kaiken päivittäisestä kirjanpidosta vuosittaisiin tilinpäätöksiin. Meidän asiantuntijamme ovat aina valmiita auttamaan ja varmistamaan, että kirjanpitosi on ajan tasalla ja täyttää kaikki lakisääteiset vaatimukset. Lisäksi, jos haluat hoitaa kirjanpidon itse, Nettilasku.fi-palvelumme tekee siitä erittäin sujuvaa. Kirjanpito muodostuu automaattisesti käyttäessäsi ohjelmaamme, mikä tekee prosessista tehokasta ja virheetöntä. Tämä joustavuus mahdollistaa sinun valita parhaiten sopivan tavan hallita yrityksesi talousasioita.

Kysy lisätietoja ominaisuuksista

Nettilasku.fi

Nettilasku tekee työstäsi helpompaa ja turvallisempaa

Pilvi

Tiedot pilvessä

Lähettämäsi ja saapuneet laskut sekä muu aineisto ovat saatavillasi 24/7. Pääset käyttämään ohjelmaa millä vain laitteellasi. Ohjelman päivitykset tapahtuvat automaattisesti.

Ajansäästö

Ajansäästö

Tervetuloa Nettilaskuun, jossa aikasi säästyy! Laskujen luominen ja lähettäminen hoituvat jopa muutamassa sekunnissa.

Turvallisuus-kuvake

Turvallisuus

Tiedonsiirto on suojattu pankkien käyttämällä 2048-bittisellä SSL-suojauksella. Palvelimemme sijaitsevat Suomessa sertifioiduissa palvelinsaleissa. Tiedot varmuuskopioidaan päivittäin.

Asiakastuki

Asiakastuki

Nettilasku.fi-palvelun ystävällisen asiakastuen tavoitat helposti chatin, sähköpostin tai puhelimen kautta. Kattava ohjetietokanta sisältää noin sata artikkelia.

Nettilasku.fi

Nettilaskun lisäpalveluiden avulla saat enemmän aikaan

Nettikuitti

Nettilasku.fi-mobiilisovellus

Ilmaisella Nettilasku.fi-mobiilisovelluksella kuvaat ja lähetät kuittisi talteen pilvipalveluumme ja kirjanpitoon. Ei enää haalistuneita kuitteja pitkin toimistoa, kotia tai autoa. Ei enää hävinneitä kuitteja.

Luottotiedot

Luottotiedot

Luottosuositukset antavat turvallisen pohjan luottopäätöksen tueksi. Nettilaskun ja Intrumin yhteistyön ansiosta tarkastat yrityksen luottotiedot valmiiksi paketoiduilla luottosuosituksilla.

Laskurahoitus

Laskurahoitus

Helppokäyttöisen palvelumme avulla säästät aikaasi. Esim. laskun luominen ja lähettäminen onnistuu nopeimmillaan jopa muutamassa sekunnissa.

Perintä

Perintä

Nettilasku.fi-laskutusohjelmasta voit helposti ja nopeasti lähettää laskuja perintään. Intrum Oy:n tuottaman perintäpalvelun ansiosta yrityksesi kassatilanne pysyy vakaampana ja stressaat sitten myös vähemmän.