Autamme asiakkaitamme menestymään

Jarkko ja Terhi
NETTILASKU.FI

Ohjelmistoyritys Epic Invoicing Oy

Epic Invoicing Oy on nuori ja nopeasti kasvava, suomalainen ohjelmistoyritys, joka tuottaa helppokäyttöistä kirjanpito-, laskutus- ja taloushallinto-ohjelmistoa, Nettilasku.fi-palvelua.

Nettilasku.fi -palvelu on suunnattu pienille yrityksille. Palvelu on helppo ottaa käyttöön suoraan netissä 24/7. Laskun tekeminen ei vaadi koulutuksia ja tuotteemme sopivat jokaisen pienyrittäjän budjettiin.

Epic Invoicing Oy kehittää tuotetta jatkuvasti entistäkin monipuolisemmaksi ja samalla helppokäyttöisemmäksi, käyttäjiä kuunnellen. Tiimimme koostuu taloushallinnon, markkinoinnin ja ohjelmistokehityksen ammattilaisista.

Asiakaspalvelumme toimii:

Myyntipalvelu / uudet asiakkaat voivat soittaa numeroon:
029-1700 440 (HUOM! Emme palvele tässä numerossa muita kuin uusia asiakkaita tai ilmaisen koekäyttökuukauden aikaisia asiakkaita!)

Nettilaskun tarina – näin ohjelmistoyritys syntyi

Nuoren pojan intohimosta kehittyi apu yrittäjille – Oletko kuullut Nettilasku.fi-palvelusta?

Minulla oli jo nuorena kauhea tekemisen vimma tälle alalle. Kun jokin asia on intohimon aihe, niin silloinhan jaksaa tunneista välittämättä syventyä ja paneutua asiaa. Niin minä tein.

Jarkko Kähkösen intohimosta on ajan kuluessa hioutunut Nettilasku.fi-palvelu. Se on hänen kokemuksensa ja työnsä pohjalta syntynyt laskutus- ja taloushallinto-ohjelmisto.

Ohjelmointi ja IT-ala kiinnostivat häntä jo nuorena. Jarkko aloitti koodaamisen 12-vuotiaana, ja jo 14-vuotiaana oma yritys oli pystyssä. Sen puitteissa valmistuivatkin sitten niin kotisivut kuin IT-tukityötkin. Lisäksi Jarkko kasasi tietokoneita ja myi niitä eteenpäin.

Nyttemmin Kähkönen on ollut yrittäjänä jo yli 20 vuotta. Hän teki pitkään räätälöityjä ohjelmistoja eri alojen isoille yrityksille. Vuonna 2010 asiakkaiden projektien ja hänen omien tarpeidensa pohjalta syntyi Nettilasku.fi-palvelu.

Riittävän hyvää ja sopivaa ei löytynyt, joten loin itse laskutusohjelman omaan käyttööni. Naapurifirma huomasi ohjelmani ja kysyi, saisiko hänkin sen käyttöönsä. Siitä kaikki sitten lähti liikkeelle.

Palvelua kehittää kattava joukko ammattilaisia

Nettilasku.fi-palvelua kehitetään jatkuvasti entistä monipuolisemmaksi. Sitä tuottaa nykyään suomalainen ohjelmistoyritys Epic Invoicing Oy, jossa Kähkönen on pääomistajana. Tuotekehityksessä on mukana kattava tiimi taloushallinnon, markkinoinnin ja ohjelmistokehityksen ammattilaisia.

Ensimmäisen työntekijän palkkasin joitakin vuosia sitten ohjelmoijaksi, kun töitä alkoi olla niin paljon. Sittemmin olen palkannut lisää koodareita, myyjiä, asiakaspalvelun työntekijöitä. Kaikkiaan meitä on nyt tässä yrityksessä yhdeksän työntekijää.

Palvelun käyttäjäkunta on suurimmaksi osaksi kasvanut siten, että yrittäjät ovat kehuneet ja suositelleet sitä toisilleen. Se on suunniteltu erityisesti pienten yritysten erityistarpeet huomioiden.

Asiakaslähtöisyys onkin yksi yrityksen keskeisimmistä arvoista. Jos joku kohtaa palvelussa ongelman, se pyritään ratkaisemaan heti.

Ohjelmistoyritys auttaa toisia yrityksiä kasvamaan

Nettilasku.fi-palvelussa tausta-ajatuksena on, että kun sen asiakkaana oleva yritys kasvaa ja muuttuu, ohjelmisto mukautuu asiakkaan uusiin tarpeisiin. Se ei siis ole vain staattinen ohjelmisto, vaan se tukee yritystä sen kasvun eri vaiheissa.

Ydinajatuksena on, että palvelun käyttö on helppoa ja tehokasta – ja siinä ei ole mitään liikaa eikä liian vähän.

Jo alusta lähtien minulla on ollut kaiken lähtökohtana se, että pystyisimme parhaalla mahdollisella tavalla auttamaan ja palvelemaan yrittäjiä.

Nettilasku.fi-palvelussa yrittäjä saa koko ajan reaaliaikaisen tiedon yrityksensä tilanteesta. Ohjelmistosta yrittäjä näkee yrityksensä tilannekatsauksen heti. Se voi kertoa yrittäjälle esimerkiksi, kuinka paljon yrityksen tilillä olevasta rahasta voi käyttää omaan palkkaan tai investointeihin.

Haluamme näin omalta osaltamme auttaa yrityksiä kasvamaan sekä välttämään mahdollisesti eteen tulevia sudenkuoppia. Tulevaisuudessa pyrimme entistä laajemmin auttamaan yrittäjiä kasvun tukemisessa ja talouden hallinnassa niin Suomessa kuin ulkomailla.