Myyntireskontra

  • Laskut yhdessä järjestelmässä

  • Automaattisesti ajan tasalla

Nettilasku.fi

Myyntilaskut

Nettilaskun myyntireskontrasta näet, laskuttamattomat, lähetetyt, maksamattomat, sekä maksetut laskut yhdellä silmäyksellä. Nettilaskusta löydätte myös kaikki tarvittavat lähetystavat kuten sähköpöstin, kirjeellä, verkkolaskuna tai e-laskuna suoraan asiakkaan verkkopankkiin.

Pankkiyhteydet kytkemällä lähettää pankki viitesuoritukset ja tiliotteet Nettilaskuun ja asiakkaiden maksaessa siirtyvät laskut suoraan maksamattomista maksettuihin laskuihin. Myyntireskontra siis pysyy automaattisesti ajan tasalla.

Myyntilaskut luodaan ja niitä muokataan ns. wysiwyg-näkymässä, jossa laskun ulkoasu vastaa kirjelaskun ulkoasua, jolloin kaikki tarvittava on loogisessa ja tutussa järjestyksessä. Ennen laskun lähettämistä näet laskun pdf-version (joko sivutettuna tai kaikki sivut, myös kuvaliitteet kerralla näkyvissä).

Myyntilaskuille voi lisätä pdf-liitetiedostoja, joten esim. tuntikirjausraportti tai tilaussopimus on helppo liittää mukaan laskuun.

Laskuja voi lähettää myös ulkomaille ja esim. USA:aan lähetettäessä osoitteet noudattavat USA:n käytäntöä. Laskulle voi valita kielen. Vaihtoehtoina on tällä hetkellä suomi, englanti, ruotsi, espanja ja viro. Laskulle voi valita valuutaksi minkä vain käytössä olevista valuutoista maailmassa.

EU-asiakkaille, joilla on alv-rekisteröinti jossain maassa, voi lähettää laskut EU-palveluna tai EU-tavarana, jolloin arvonlisäveroprosentti on 0. Myös käänteinen arvonlisävero on tuettu.

Sähköpostilaskujen vastaanottajat näkevät laskunsa ja niiden maksutilanteen laskumapissaan. Laskumapissa laskun lähettäjä ja vastaanottaja voivat käydä viestinvaihtoa helpolla chat-toiminnolla.

Lue lisätietoja pankkiyhteyksistä tästä