Palkanlaskenta

Laske palkat ja maksa ne työntekijöidesi pankkitilille. Nettilasku.fi ilmoittaa ne automaattisesti verottajan tulorekisteriin.

Palkka-ajo
Nettilasku.fi

Asiakaskokemuksia palkanlaskennasta

Arvostelun tähdet

Nettilaskun palkanlaskentaominaisuus on ollut suuri helpotus yrityksemme palkkahallinnossa. Palkkojen laskeminen ja maksaminen sujuu nyt paljon nopeammin ja tarkemmin. Erityisesti arvostamme automaattista verojen ja muiden vähennysten laskentaa, mikä vähentää virheiden riskiä. Palvelun käyttöliittymä on intuitiivinen ja selkeä, mikä tekee palkanlaskennasta vaivatonta. Nettilasku on parantanut tehokkuutta ja säästänyt meiltä paljon aikaa.

Jukka Hurri

PKT-Visio Oy

Nettilasku.fi

Palkanlaskennan käyttöönotto alle 3 minuutissa

Nettilasku.fi

Palkanlaskenta

Ota käyttöösi upea työkalu, joka helpottaa palkanlaskentaa työntekijöillesi. Palkkojen laskeminen on yksinkertaista ja vaivatonta käyttäen Nettilaskun selkeää palkanlaskentaohjelmaa.

Maksa palkat suoraan työntekijöiden pankkitileille pankkiyhteyden avulla.

Lue lisätietoja pankkiyhteyksistä tästä.

Nettilaskun palkanlaskenta sopii kaikille yrityksille. Täynnä ominaisuuksia oleva palkanlaskenta on edullinen, 9€/kk jolla jokainen toiminimestä isoon pörssiyhtiöön voi hoitaa palkanlaskennan.

Palkka-ajot

Palkanlaskennassa voitte laatia useammalla työntekijälle palkka-ajot kerralla ja maksaa palkat palkansaajille.

Aktivoimalla tulorekisterin Nettilaskussa saatte käyttöönne automaattiset ilmoitukset tulorekisteriin, joten sinun ei tarvitse huolehtia manuaalisesta ilmoittamisesta.

Tulorekisterin kytkentäohje

Näin sinulla on käytössäsi tehokas ja luotettava työkalu, joka tekee palkanlaskennan helpoksi ja varmistaa, että kaikki tarvittavat ilmoitukset ja maksut hoidetaan sujuvasti.

Nettilasku.fi palvelee 1-10 hengen erityksiä ja palkanlaskenta on myös optimoitu pienyrityksen palkanlaskentaa varten.

Palkka-ajo
NETTILASKU.FI

Miksi valita Nettilasku.fi-palkanlaskenta?

Pankkiyhteydet

Pankkiyhteydet

Kun käytät palkanlaskentaohjelmaa, jossa on pankkiyhteysominaisuus, voit maksaa palkat suoraan työntekijöiden pankkitileille.

Tulorekisteri

Tulorekisteri

Ota käyttöön tulorekisterin automaattiset ilmoitukset Nettilaskussa. Tämä varmistaa, että kaikki tarvittavat tiedot ilmoitetaan automaattisesti tulorekisteriin ilman manuaalista työtä, mikä vähentää virheiden mahdollisuutta ja varmistaa ilmoitusten ajantasaisuuden.

Raportointi

Automaattinen laskenta ja raportointi

Nettilaskun palkanlaskentaohjelma automatisoi verojen, vähennysten ja muiden palkanlaskentaan liittyvien maksujen laskennan. Tämä vähentää manuaalisen työn määrää ja varmistaa, että kaikki laskelmat ovat tarkkoja. Lisäksi saat kattavat raportit palkanlaskennasta, mikä helpottaa yrityksen talouden seurantaa ja raportointia.

Nettilasku.fi

Kysymyksiä ja vastauksia palkanlaskennasta

Kuinka aloitan palkanlaskennan käytön?

Aloittaminen on helppoa. Rekisteröidy Nettilaskuun ja aktivoi palkanlaskentaominaisuus asetuksista. Syötä tarvittavat tiedot, kuten työntekijöiden tiedot ja palkkatiedot.

Voinko maksaa palkat suoraan Nettilaskun kautta?

Kyllä, Nettilaskussa on pankkiyhteysominaisuus, joka mahdollistaa palkkojen maksamisen suoraan työntekijöiden pankkitileille.

Miten tulorekisterin ilmoitukset hoidetaan Nettilaskussa?

Nettilasku automatisoi tulorekisterin ilmoitukset. Kun aktivoit tulorekisterin, kaikki tarvittavat tiedot ilmoitetaan automaattisesti tulorekisteriin.

Onko Nettilaskussa mahdollista laskea verot ja muut vähennykset automaattisesti?

Kyllä, Nettilaskun palkanlaskentaohjelma laskee automaattisesti verot, vähennykset ja muut maksut, mikä vähentää manuaalisen työn määrää ja varmistaa tarkkuuden.

Voinko luoda raportteja palkanlaskennasta Nettilaskussa?

Kyllä, Nettilasku tarjoaa kattavat raportointiominaisuudet, joiden avulla voit seurata palkanlaskentaa ja luoda erilaisia raportteja yrityksesi tarpeisiin.

Onko Nettilasku turvallinen palkanlaskentaan?

Kyllä, Nettilasku käyttää edistyksellisiä tietoturvatekniikoita varmistaakseen, että kaikki palkanlaskentatiedot ovat suojattuja ja luottamuksellisia.