Tuntikirjaus

Tehosta projektinhallintaasi Nettilaskun tuntikirjausominaisuudella!

Kirjaa työtunnit reaaliajassa suoraan työmaalta ja lisää ne laskulle yhdellä klikkauksella. Helppokäyttöinen ja intuitiivinen järjestelmämme varmistaa, että jokainen tunti tulee laskutetuksi oikein, säästäen aikaa ja vaivaa. Paranna tuottavuutta ja pidä projektisi hallinnassa Nettilaskun avulla!

Tuntikirjaus, töiden kirjaus
Nettilasku.fi

Asiakaskokemuksia tuntikirjauksesta

Arvostelun tähdet

Tuntikirjaus Nettilaskussa on yksinkertaistanut työtuntien seurantaa. Kaikki tiedot ovat yhdessä paikassa, mikä helpottaa palkanlaskentaa ja projektikohtaista analysointia. Suosittelen tätä kaikille, jotka haluavat tehostaa ajanhallintaansa.

Terhi Immonen

Healthfactory Oy

NETTILASKU.FI

Miksi valita Nettilasku.fi-tuntikirjaus?

Nettilasku-mobiilisovellus

Reaaliaikainen tuntikirjaus suoraan työmaalta

Nettilasku mahdollistaa tuntien kirjaamisen reaaliajassa suoraan työmaalta. Tämä tarkoittaa, että työtunnit kirjataan heti niiden toteuduttua, mikä parantaa kirjausten tarkkuutta ja vähentää unohduksia.

Lasku

Helppo laskutus yhdellä klikkauksella

Nettilasku tekee laskutuksesta vaivatonta. Kun tunnit on kirjattu, ne voidaan lisätä laskulle yhdellä klikkauksella. Tämä nopeuttaa laskutusprosessia ja varmistaa, että kaikki tehdyt työt tulevat laskutetuksi oikein.

Palkanlaskenta

Integroitu palkanmaksu

Nettilasku mahdollistaa tuntikirjausten viemisen suoraan palkanmaksujärjestelmään. Tämä automaattinen tiedonsiirto säästää aikaa ja vähentää virheitä, varmistaen, että työntekijöiden palkat maksetaan ajallaan ja oikein.

Nettilasku.fi

Tuntikirjaus

Tuntikirjaus – helppo ajanhallinta

Ajanhallinta ja työaikojen seuranta ovat olennainen osa yritystoimintaa. Jokaisen projektin ja työtehtävän tarkka kirjaaminen on välttämätöntä sekä oikean laskutuksen että palkanmaksun kannalta. Halusimme mahdollistaa kaikille Nettilaskun asiakkaille ratkaisun näihin haasteisiin tuntikirjauksen muodossa. Nettilaskun tuntikirjaus on tehokas työkalu projektinhallinnasta, joka auttaa yrityksiä kirjaamaan ja hallinnoimaan työntekijöiden työtunteja helposti ja vaivattomasti.

Yksi tuntikirjauksen merkittävimmistä eduista on mahdollisuus kirjata tunnit projekti- tai työtehtäväkohtaisesti. Tämä antaa yritykselle tarkan kuvan siitä, kuinka paljon aikaa ja resursseja kuhunkin projektiin tai työtehtävään kuluu. Työntekijät voivat kirjata tunnit suoraan Nettilaskun tuntikirjaukseen, ilman tarvetta manuaaliselle lomakkeiden täyttämiselle tai monimutkaisille Excel-taulukoille.

Kun työntekijän tunnit on kirjattu projektille, tuntikirjaukset voidaan lisätä myös projektilaskulle yhdellä napin painalluksella. Tämä automaattinen tiedonsiirto varmistaa, että laskutusprosessi on sujuvaa ja tarkkaa. Yritys voi luottaa siihen, että asiakkaille lähetettävät laskut perustuvat todellisiin työtunteihin ja ovat täysin läpinäkyviä.

Palkkojen maksaminen

Tuntikirjauksen hyödyt eivät kuitenkaan rajoitu laskutukseen. Nettilasku tarjoaa myös kätevän toiminnon työtuntien viemiseen palkanmaksuun. Työnantaja voi helposti viedä kaikki tuntikirjaukset palkanmaksujärjestelmään yhdellä napin painalluksella kuten yllä olevassa kuvassa näkyy. Tämä automatisoitu prosessi säästää aikaa ja varmistaa, että työntekijöiden palkat lasketaan tarkasti ja maksetaan ajallaan. Työntekijät voivat luottaa siihen, että heidän työpanoksensa huomioidaan oikein palkanmaksussa.

Nettilaskun tuntikirjaus avaa yrityksille ovia entistä tehokkaampaan ajanhallintaan. Manuaalisten laskutus- ja palkanmaksuprosessien sijaan tuntikirjaus tarjoaa yhden integroidun järjestelmän, joka kattaa kaikki nämä toiminnot. Tämä säästää aikaa ja vähentää inhimillisiä virheitä, mikä parantaa yrityksen tehokkuutta ja tuottavuutta.

Lisäksi Nettilaskun tuntikirjaus tarjoaa tarkat raportit työntekijöiden työtunneista ja kustannuksista. Näiden raporttien avulla yritys voi tarkastella projektien edistymistä, arvioida budjettia ja tehdä strategisia päätöksiä. Tuntikirjauksen avulla yritykset voivat myös analysoida työtehtävien kannattavuutta ja optimoida resurssien käyttöä.

Nettilaskun tuntikirjaus on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja intuitiiviseksi. Sen avulla yritykset voivat nopeasti ottaa käyttöön digitaalisen tuntikirjauksen ja hyödyntää sen tarjoamia etuja. Yritykset voivat unohtaa paperiset lomakkeet, hankalat Excel-taulukot ja manuaalisen tiedonsiirron. Nettilaskun tuntikirjauksen avulla kaikki tarvittavat tiedot ovat yhdessä paikassa, helposti saatavilla ja ajantasaisia.

Nettilasku.fi

Kysymyksiä ja vastauksia tuntikirjauksesta

Miten aloitan tuntikirjauksen Nettilaskussa?

Aloita rekisteröitymällä Nettilaskuun ja kirjautumalla sisään. Siirry tuntikirjausosioon ja luo uusi projekti, johon haluat kirjata tunnit. Syötä tarvittavat tiedot ja tallenna.

Voinko kirjata tunteja mobiililaitteella?

Kyllä, Nettilasku mahdollistaa tuntien kirjaamisen suoraan mobiililaitteella. Voit kirjata tunteja reaaliajassa suoraan työmaalta missä ja milloin tahansa.

Miten tuntikirjaukset viedään laskulle?

Kun olet kirjannut työtunnit, voit lisätä ne laskulle yhdellä klikkauksella. Valitse projekti ja työntekijä, jonka tunteja haluat laskuttaa, ja lisää ne suoraan laskulle.

Voiko Nettilasku käsitellä erilaisia tuntityyppejä?

Kyllä, Nettilasku tukee erilaisia tuntityyppejä, kuten ateriakorvaus, henkilökohtainen lisä, kilometrikorvaus, kokopäiväraha, kuukausipalkka, muu korvaus, muu palkka, puolipäiväraha, pyhätyökorvaus, sairausajanpalkka, tuntipalkka, työajanlyhennysvapaa, työkalukorvaus, ulkomaan päiväraha, ylityökorvaus. Voit määrittää tuntityypit ja niiden hinnat tarpeidesi mukaan.

Miten tuntikirjaukset integroidaan palkanlaskentaan?

Nettilasku mahdollistaa tuntikirjausten viemisen suoraan palkanlaskentajärjestelmään. Tämä automaattinen tiedonsiirto säästää aikaa ja vähentää virheitä, varmistaen oikean palkkamaksun.

Onko tuntikirjausten seuranta mahdollista reaaliajassa?

Kyllä, Nettilasku tarjoaa reaaliaikaisen seurannan tuntikirjauksille. Näet helposti, mitkä työtunnit on kirjattu, laskutettu ja maksettu, mikä helpottaa projektinhallintaa.