Projektinhallinta

  • Tehokas ja helppokäyttöinen

Nettilasku.fi

Projektinhallinta

Kokeile ilmaiseksi

Kokeile projektinhallintaa ilmaiseksi ja huomaa, miten se helpottaa arkeasi. Yksinkertainen ja tehokas ratkaisu yrityksesi projektinhallintaan.

Kohdenna työntekijöille oikeat tehtävät

Kuormituskalenterissa voit tehokkaasti aikatauluttaa työntekijöitä projektien ja tehtävien mukaan. Hallitse työaikoja, lomia, koulutuksia ja reklamaatioita yhdessä selkeässä kalenterissa. Voit myös lisätä omia kalenterimerkintöjä tarpeidesi mukaan.

Kuormituskalenteri

Helppoa tuntikirjausta ja laskutusta

Projektinhallinta mahdollistaa tuntikirjaukset eri työmuodoille, kuten tuntityölle, ateria- ja matkakorvauksille tai omille kirjauksillesi. Laskuta asiakkaitasi vaivattomasti ja maksa työntekijöillesi korvaukset tunneista yhdellä ohjelmalla.

Töiden kirjaus

Yhdistä sujuvaan asiakasprojektien hallintaan

Projektinhallinnalla voit luoda ja hallita asiakasprojekteja vaivattomasti. Tarjoamme sinulle täydellisen työkalun tarjousten, tilausten, kuormituksen suunnittelun, tuntikirjauksen, laskutuksen ja raporttien luomiseen. Projektinhallinnalla voit unohtaa monimutkaiset ja hajanaiset järjestelmät.

Tarjous

Kattavat raportit projekteista

Seuranta on vaivatonta, kun voit tulostaa laajat ja kattavat raportit projekteista ja työtilanteesta. Saat reaaliaikaista tietoa yrityksesi toiminnasta ja voit tehdä nopeita päätöksiä.

Palkkaraportti

Ota Yhteyttä

Tarvitsetko lisätietoa tai apua? Ota yhteyttä tiimiimme ja autamme mielellämme.

Nettilaskun Projektinhallinta – Tehosta projektejasi ja säästä aikaa!