Tilitoimistolle Nettilasku Plus

  • Helpota rutiineitasi ja auta asiakkaitasi paremmin Nettilaskun ekosysteemissä

  • Ilman kuukausiveloitusta!

Nettilasku.fi

Tilitoimistoyhteistyö

Tilitoimistoille tarjoamme Nettilasku Plus -tuotteen ilman kuukausiveloitusta. Halutessasi saat tilitoimistosi meidän tilitoimistokumppaneiden listaukseen, voit saada asiakkaita sekä ansaita Nettilaskun avulla. Voit valita laskutatteko Nettilaskun maksut asiakkailtanne tai me voimme laskuttaa suoraan asiakkaitasi Nettilaskun käyttömaksuista.

Tilitoimistot näkevät palvelussa omat Nettilasku.fi-palvelua käyttävät asiakkaansa ja pääsevät helposti hakemaan myyntilaskuraportit, hoitamaan myyntireskontraa, tiliöimään ostolaskuja, hakemaan ostolaskuraportteja tai hoitamaan koko kirjanpidon Nettilaskun avulla.

1. Rekisteröidy Nettilasku.fi-palveluun
2. Lähetä meille sähköpostilla tuki@nettilasku.fi tai chatin kautta viesti että olette tilitoimisto ja haluatte että tilitoimistotoiminnot kytketään teille. Halutessasi voit ilmoittaa että laskutamme asiakkaidesi Nettilaskun käyttömaksut teiltä, jolloin voitte edelleenlaskuttaa ne asiakkaaltanne vapaasti.
3. Voitte lisätä asiakkaillenne Nettilasku-tilin kohdasta Tilitoimistotoiminnot -> Omat asiakkaat
4. Mikäli asiakkaanne käyttää jo Nettilaskua tai rekisteröityy Nettilaskuun, niin hän voi lähettää chatin kautta tai tuki@nettilasku.fi kautta viestin meille jossa vapaamuotoisesti ilmoittaa valtuuttavansa teidät Nettilaskussa tilitoimistokseen. Tämän jälkeen pääsette asiakkaidenne kaikkiin tietoihin yksillä tunnuksilla.

Tervetuloa asiakkaaksemme!