Nettilaskun blogi

Gorilla Capital ja enkelisijoittajat

Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että Epic Invoicing Oy on onnistuneesti saanut päätökseen merkittävän rahoituskierroksen, jossa Gorilla Capital toimi pääsijoittajana. Lisäksi useat arvostetut enkelisijoittajat osallistuivat kierrokseen, tukien visiotamme ja kasvustrategiaamme.

Gorilla Capital ja Eemel

Tämä rahoituskierros on vahva osoitus luottamuksesta palveluihimme Nettilasku.fi ja Eemel.com, jotka mullistavat liiketoiminnan ohjelmistoratkaisuja integroimalla taloushallinnon ja liiketoimintaprosessit innovatiivisilla tavoilla. Sijoitus mahdollistaa nopeamman teknologian kehityksen ja auttaa laajentamaan tarjontaamme sekä Suomessa että kansainvälisesti.

Olemme kiitollisia ja innoissamme Gorilla Capitalin ja kaikkien enkelisijoittajiemme tuesta. Heidän uskonsa liiketoimintaamme vahvistaa sitoutumistamme kehittää entistä tehokkaampia ohjelmistoratkaisuja.

Gorilla Capital

Gorilla Capitalin pääomasijoittajat ovat kokeneita yrittäjiä, joilla on vankka kokemus yritysten perustamisesta, menestyksekkäistä sijoituksista ja yrityksien kasvuista. He tunnistavat epäonnistumisen ja menestyksen väliset erot.

Gorilla Capital

Tämä on merkittävä askel yrityksemme kasvussa ja kehityksessä, ja odotamme innolla uusia mahdollisuuksia, joita tämä uusi pääoma tarjoaa. Kiitos kaikille osallistuneille sijoittajille ja yhteistyökumppaneille!

Jää seuraamaan matkaamme, kun jatkamme innovaatioiden ja tehokkuuden edistämistä yrityksille suunnatuissa SaaS-ratkaisuissa!

Jarkko Kähkönen

Perustaja

Epic Invoicing Oy

https://gorillacapital.fi/

Gorilla Capitalin linkedIn postaus