Verkkolaskutus

Luo ja lähetä ilmaiseksi verkkolaskuja. Helppokäyttöinen ja edullinen verkkolaskutuspalvelu pienyrityksille – säästä aikaa ja rahaa sähköisellä laskutuksella.

Laskun muokkaus
Nettilasku.fi

Asiakaskokemuksia verkkolaskuista

Arvostelun tähdet

Nettilasku helpottaa yritysvalmentajan arkea automatisoimalla verkkolaskutusta. Laskun voi lähettää asiakkaalle projektin päättyessä välittömästi vaikka kännykästä. Ajan ja vaivan säästön lisäksi Nettilasku nopeuttaa yrityksen kassavirtaa.

Jukka Hurri

PKT-Visio Oy

Nettilasku.fi

Verkkolaskutuksen käyttöönotto alle 3 minuutissa

Nettilasku.fi

Verkkolaskutuspalvelu

Tervetuloa verkkolaskutuspalveluun!

Luo ja laskuta laskut verkkolaskuina. Laskujen lähettäminen verkkolaskuina vähentää paperisotkua, auttaa hermoja sekä ympäristöä.

Tiedämme että jokainen yrittäjä tarvitsee verkkolaskutukseen ratkaisua ja otimme verkkolaskutuksen tärkeäksi osaksi Nettilaskun laskutusohjelmaa.

Nettilaskun verkkolaskutuksen mahdollistaa verkkolaskuoperaattori Maventa jonka olemme todenneet erinomaiseksi. Maventa on Suomen johtava verkkolaskuoperaattori.

Maventan pikaopas verkkolaskutukseen

Nettilasku mobiilissa

Mikä verkkolaskutus?

Verkkolasku tarkoittaa sähköistä laskua, joka toimitetaan digitaalisesti ja koneluettavassa muodossa yritykselle tai organisaatiolle.

Vuoden 2020 verkkolaskulaki velvoittaa kaikki suomalaiset yrittäjät tarjoamaan mahdollisuuden vastaanottaa verkkolaskuja yritysasiakkailtaan.

Onneksi verkkolaskutukseen siirtyminen on mutkatonta, nopeaa ja taloudellista. Teknistä osaamista ei tarvita, ja verkkolaskun lähettäminen on itse asiassa helpompaa kuin perinteisen sähköposti- tai paperilaskun lähettäminen.

Luottotiedot

Miten yrittäjä hyötyy verkkolaskutuksesta?

Verkkolaskutus on erittäin edullista. Paperilaskutus voi kustantaa jopa 4 tai 5 kertaa enemmän riippuen laskutusohjelmasta. Kun laskutusmäärät ovat kasvaneet erotus on merkittävä.

Verkkolaskujen maksaminen on nopeampaa kuin paperi- ja sähköpostilaskujen, mikä tarkoittaa, että yrityksesi saa rahansa tililleen aiemmin.

Helppokäyttöinen

Verkkolaskutuksen vaatimukset

Verkkolaskujen lähettäminen ja vastaanottaminen on vaivatonta, sillä se ei vaadi erityisiä toimenpiteitä. Heti kun rekisteröidyt laskutusohjelmaan, voit aloittaa verkkolaskujen käytön välittömästi. Tämä tekee laskutuksesta nopeaa ja helppoa, ilman ylimääräisiä vaiheita tai viiveitä.

Mikroyritys

Pienyrittäjälle suunniteltu

Nettilaskun laskutusohjelma on kehitetty yrittäjien tarpeisiin ja mahdollistaa sähköisen taloushallinnon suoraan selaimessa nettiyhteyden avulla. Sinun ei tarvitse asentaa mitään tietokoneellesi. Voit kirjautua sisään ja lähettää verkkolaskuja helposti tietokoneella, puhelimella tai tabletilla, kunhan sinulla on internetyhteys.

Verkkolaskun luominen Nettilaskussa

Täytä laskun tiedot kuten laskunumero, maksuviite ja maksuehdot.

Kun teette verkkolaskua niin laskunäkymä on tehty muistuttamaan itse laskua eli mitä näette laskulla tulee myös verkkolaskulle.

Laskun perustiedot

Ilmaiset verkkolaskut

Ilmaiset verkkolaskut eivät rajoitu vain maksullisiin paketteihin. Ilmaisessa versiossamme tarjoamme sinulle kuusi verkkolaskua vuodessa, jotta voit aloittaa laskutuksen verkossa vaivattomasti.

Laskun lähetys

Kun olette tehneet laskun ja olette valmiina lähettämään laskua avautuu lasku vielä kertaalleen ja voitte tarkistaa ovatko laskun tiedot oikein.

Käytä laskun lähetyksessä Finvoice-sähköinen lasku -laskutustapaa jolloin lasku lähetetään verkkolaskuna.

Myyntilaskujen muodostaminen ja lähetys

Yhden verkkolaskun hinta on 0,49€ + Alv

Teemme laskutuksen mahdollisimman helpoksi ja tehokkaaksi kaikille. Siksi kaikissa maksullisissa paketeissamme tarjoamme kaikille asiakkaillemme 36 ilmaista verkkolaskua vuodessa! Jos verkkolaskuja ei siis lähde yli 36 kappaletta vuodessa ovat verkkolaskut teille ilmaisia.

Verkkolaskun lähettäminen
Nettilasku.fi

Kysymyksiä verkkolaskutuksesta

Miten uusi verkkolaskulaki vaikuttaa yrityksiin?

Huhtikuussa 2020 voimaan astunut uusi verkkolaskulaki, joka on osa EU:n verkkolaskudirektiiviä, velvoittaa yritykset käsittelemään verkkolaskuja. Tämä helpottaa sähköistä laskutusta ja varmistaa nopeamman ja luotettavamman laskujen käsittelyn.

Miten Nettilasku.fi auttaa yrityksiä noudattamaan verkkolaskulakia?

Nettilasku.fi tarjoaa helppokäyttöisen alustan verkkolaskujen lähettämiseen ja vastaanottamiseen, mikä auttaa yrityksiä noudattamaan lakisääteisiä vaatimuksia ja tehostaa laskutusta.

Mitkä ovat verkkolaskutuksen hyödyt verrattuna perinteiseen laskutukseen?

Verkkolaskutus on nopeampaa, tarkempaa ja ympäristöystävällisempää kuin paperilaskutus. Se vähentää manuaalista työtä, virheiden määrää ja parantaa kassavirtaa.

Onko Nettilasku.fi turvallinen alusta verkkolaskutukseen?

Kyllä, Nettilasku.fi noudattaa tiukkoja turvallisuusstandardeja varmistaen, että kaikki laskutustiedot käsitellään turvallisesti ja luotettavasti.